Inger Roll-Matthiesen blir ny managing partner

Vi har gleden av å ønske Inger Roll-Matthiesen velkommen som advokat og ny managing partner i Berngaard/Sandbek. Inger har omfattende erfaring som advokat og leder i flere av landets største konsern og advokatfirmaer.

Det er visjonen og kulturen til Berngaard/Sandbek som frister Inger og som gjør at hun ønsker å ta ledelsen i en svært spennende tid for selskapet. Hun deler også Berngaard/Sandbeks mål om å skape et bærekraftig advokatfirma, som skal være attraktivt for fremtidens advokater, spesielt kvinner. 

 

- Jeg tror at mange advokater i dag ser seg om etter mer moderne måter å jobbe på - i en ganske gammeldags bransje. Spesielt kvinner har fort merket at denne bransjen på toppnivå i praksis er en gutteklubb. Jeg gleder meg derfor til å arbeide med rekruttering og kulturbygging, på alle nivåer i selskapet. 

 

Inger har også ambisjoner om å bidra til at firmaet blir en mer synlig aktør i det norske advokatmarkedet. Berngaard/Sandbek skal kjennetegnes av effektive og kostnadsbevisste arbeidsprosesser, som gjør at kundene opplever å få god valuta for pengene. 

 

- Deler av den norske advokatbransjen har til nå vært godt beskyttet av høye timepriser og høy etterspørsel. Vi tror at mange kunder ønsker et større mangfold ved kjøp av advokattjenester. 

 

I Berngaard/Sandbek vil Inger arbeide med offentlige anskaffelser, fast eiendom, arbeidsrett og compliance, i tillegg til en rekke styreverv for både større og mindre aktører. 

 

- Vi er veldig glade for å ha Inger med på laget. Og vi er særlig stolte av å kunne omtale Inger som en av landets fremste eksperter innen offentlige anskaffelser. Hun kjenner fagets utfordringer og muligheter fra alle sider, sier advokat og styreleder Lars Berntsen. 

Inger har erfaring fra Næringsdepartementet, som juridisk direktør i Posten, hun ledet Forenklingsutvalget (anskaffelsesregelverket, NOU 2014:4), og hun har erfaring både fra oppdragsgiver- og leverandørsiden. Hun kom til Berngaard/Sandbek fra stillingen som administrerende direktør i advokatfirmaet Schjødt.

 

Les mer om Ingers bakgrunn her.