Berngaard AS
Advokatfirmaet

 

 

 

 

Vi skal bidra til å øke kundenes verdiskapning og hindre tap.

Vårt firma

Hva kan vi hjelpe deg med? 

Berngaard er et advokatfirma i Oslo med høy kompetanse innen bygge- og entrepriserett, teknologi og media, og offentlige anskaffelser. Våre advokater kombinerer solid fagkompetanse, bransjekunnskap og forretningsforståelse, for å gi praktiske og effektive råd til våre klienter. 

Våre advokater er også spesialisert på fagområdene selskapsrett og M&A, fast eiendomsrett og arbeidsrett.

Engasjement, integritet og strategiske avgjørelser kjennetegner våre advokater. Nøkkelen til et langvarig og lønnsomt samarbeid er tillit og kort avstand mellom oss og klientene. Vi har samarbeidspartnere som bidrar til at vi leverer kvalitet i alle ledd.

Berngaard har klienter fra hele Norge. I tillegg bistår vi flere internasjonale klienter. Berngaard er en viktig rådgiver for et stort antall ledende oppdragsgivere innenfor eiendom, entreprise, teknologi og media.

Berngaard støtter flere nasjonale og internasjonale stiftelser, både fra Norge og utlandet. Vi bistår blant annet med generell rådgivning samt fasilitering av prosesser i Norge. Vi er medlem av ESELA (European Social Enterprise Law Association), som har som mål å fremme en bedre forståelse av relasjonen mellom jus og sosialt entreprenørskap både i Europa og globalt.  

Våre løfter: 

Vi bryr oss om våre klienter. 

Vi har bransjekunnskap. 

Vi har integritet. 

Vi er tilgjengelige. 

Vi leverer rådgivning som holder høy standard. 

 

Vårt mål er at du når ditt.

Nøkkelen til et langvarig og lønnsomt samarbeid er tillit og kort avstand mellom oss og klientene. Berngaard

Vår visjon

Advokatfirmaet Berngaards visjon er å gi juridisk og forretningsmessig rådgivning av høy kvalitet med en bredde som tilfredsstiller våre kunders samlede etterspørsel etter juridisk rådgivning.

Vi skal bidra til å øke kundenes verdiskapning og hindre tap.

Kurs og

Seminar

Våre advokater holder jevnlig kurs og seminar etter kundens ønske og behov. Vi skreddersyr og tilpasser innholdet for publikum.

 

Samarbeids-partnere

The Parlex Group

Parlex Group er en Europeisk organisasjon med et nettverk av advokatfirmaer. For å være medlem av Parlex Group må advokatfirmaene møte flere kriterier som blant annet generell kompetanse i grunnleggende juridiske fagområder. Parlex Group besitter lokal kompetanse og vi kan derfor bistå klienter over landegrensene. Parlex Group har årlige møter hvor medlemmene deler kunnskap og det diskuteres internasjonale trender. Samarbeidet gjør at Berngaard er i stand til å bistå internasjonale klienter i store deler av Europa.

Les mer om The Parlex Group her.

Parlex Nordic

Som en del av Parlex Group har de Nordiske medlemmene dannet Parlex Nordic. Flere bedrifter etablerer seg i det Nordiske markedet, og med lokal juridisk kompetanse jobber Parlex Nordic som en enhet for å bistå våre klienter. Parlex Nordic leverer komplette løsninger for våre klienters utfordringer, og besitter høy bransjekunnskap og en felles plattform med fagområder.

Les mer om Parlex Nordic her.

Crayon

Crayon er markedsledende innen Software Asset Management og skyteknologi, og dekker mer enn 75 % av hele software markedet. 

Crayon og Berngaard samarbeider for å bistå kundene med å redusere juridisk og økonomisk risiko når det gjelder bruk av programvare og teknologi. Videre øke forståelse og kompetanse hos kundene om hvordan man best mulig håndterer sitt forhold til programvareprodusentene og kvalitetssikrer at verdi skapes og utnyttes.

Les mer om Crayon her.

Tax & Legal Advokatfirma DA

Som samarbeidspartner med Berngaard utfyller vi hverandre på juridiske fagområder og kompetanse som øker verdien for våre klienter. 

"Som frittstående nisjefirma innen skatt og avgift er det spennende å samarbeide med dyktige advokater i Berngaard/Sandbek. Sammen skaper vi et best mulig grunnlag for klientene."

- Geir Sevre - Partner/Advokat i Tax & Legal

Les mer om Tax & Legal Advokatfirma DA her.

Holte 

"Berngaard/Sandbek har gjennom flere år bistått Holte AS rundt juridiske problemstillinger. Vi opplever samarbeidet med Berngaard/Sandbek som meget positivt. Vi er spesielt fornøyd med at Berngaard/Sandbek gir raske og grundige tilbakemeldinger,  noe som er helt avgjørende i en hektisk hverdag." 

- Aleksander Bjaaland - CEO i Holte

Les mer om Holte her. 

 

 

 

Bildene på hjemmesiden er tatt av Tove Sivertsen - Palookaville og Stephen Butkus 

Parlex logo colour
Taxlegal Crayon square2
Holte logo hor d